Læs vores seneste cases fra vores arbejde

Opbygning af 170 sengestuer på Skejby Sygehus

Hos I-EVVS er vi autoriserede VVS installatører. Fra marts 2018 og frem til december 2018 har vi arbejdet på et større byggeriprojekt på Skejby sygehus. Vi har været med til at opbygge 170 sengestuer, herunder omlagt vand og afløb for at sikre rent vand til dialysepatienter på sygehuset.

Opgaven fra byggeleder, lå i at rette op på de ældre VVS-installationer, der oprindeligt var lavet forkert og sørge for korrekt tilslutning af vand, så der ikke ligger gammelt vand i rørene og der ikke findes bakterier i vandet. På et sygehus og på sengestuer med dialysepatienter, er det yderst vigtigt at VVS-installationerne er udført korrekt og kvaliteten i arbejdet er top professionel. Hos I-EVVS er kvaliteten i vores arbejde altid vigtig for os, og vi kan stå 100 % inde for det VVS arbejde som vi udfører.

Vores arbejde på Skejby sygehus blev udført i sammenkoordinering med andre faggrupper i byggeriprojektet. Her har vi som en naturlig del, taget teten og koordineret med både tømrer og malere om at få VVS arbejdet helt færdigt, og sørget for at arbejdsprocessen gennem hele forløbet har kørt flydende.

Et andet aspekt af opgaven har været, at vi har arbejdet under den daglige drift på sygehuset, hvilket har krævet en tilpasning og stor hensyntagen fra vores side af til de daglige patienter og medarbejderne på sygehuset. Hos I-EVVS er arbejdsprocessen frem mod det færdige resultat vigtig for os, og vi sætter en dyd i at tilpasse vores arbejde til de omgivelser hvor arbejdet udføres.

_____
Udtalelse fra Niels-Chr. H. Popp, Projektleder, Aarhus Universitetshospital

”Jeg har på Århus Universitetshospital lært Martin, ejer af I-E VVS, at kende som en yderst professionel, kompetent og servicemindet teknisk sparringspartner ifm. VVS-tekniske ombygninger på den igangværende udvidelse af hospitalet. I spændet imellem entrepriseafleveringer og ibrugtagning, har I-E VVS projekteret, kapitaliseret og ombygget VVS-tekniske installationer under et til tider hektisk tidspres og samtidig formået at levere en høj kvalitet, også når opgaverne krævede weekend og aften arbejde for at lykkedes med opgaverne. Det har været en fornøjelse at have Martin og resten af firmaet på projekterne, som med sin analytiske tilgang formår at håndtere komplekse problemstillinger, og med sin høflige og rolige fremtoning, formår at bringe en vis ro omkring sig.”

Står du med en opgave, hvor du har behov for en VVS-installatør og entreprenør?

Kontakt os og lad os give et tilbud på opgaven. Vi løser enhver VVS-opgave og tager gerne teten på dit byggeriprojekt. Kontakt I-EVVS

Referencer fra vores arbejde