Badeværelse

Vi etablerer og renoverer alle typer badeværelser

Lad os stå for dit nye badeværelse

Lad Installatøren & Entreprenøren stå for alt, når det kommer til badeværelser. Med over 20 års brancheerfaring kan vi hjælpe dig med at udleve din drøm om et nyt badeværelse. Vi sidder inde med et stort repertoire af samarbejdspartnere og underleverandører heriblandt murere, gulvlæggere, el-installatører og lignende. Da vi vægter god kvalitet til tiden, så har vi valgt at samarbejde med virksomheder, som har de samme værdier. Så der er en ens forståelse for, at det er det du skal ende ud med.

Sammen med dig udformer vi hele handleplanen for dit næste badeværelse, og du kan derfor været sikret en totalløsning der er tilpasset til dine behov. Vi stiller vores faglige ekspertise til rådighed, så vi i samarbejde får en løsning, som du er tilfreds med.

Kontakt os gerne i dag, hvis du gerne vil høre mere om hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os

Vi vender tilbage hurtigst muligt


  Nyt badeværelse i bolig eller virksomhed

  Gennem vores mange års erfaring har vi serviceret en lang række forskellige typer kunder, heriblandt private, erhverv såvel som offentlige institutioner. Hvis du derfor ønsker et nyt badeværelse eller bare en renovering af dit nuværende badeværelse, kommer vi gerne ud sammen med en af vores dygtige samarbejdspartnere. Her vil vi måle op og tage en snak med dig omkring dine ønsker og behov.

  Baseret på denne snak vil du herefter modtage et uforpligtende tilbud. Dette gør sig gældende hvad end du har behov for et helt nyt badeværelse, eller hvis du blot har brug for en renovering af dit eksisterende badeværelse. For os spiller det ingen rolle om du er alt imellem en lille eller stor virksomhed, eller om du er en privatperson. Vi udarbejder badeværelser i ethvert omfang.

  Kontakt os gerne i dag for at få dit skræddersyet og uforpligtende tilbud.

  Få et opfrisket look til badeværelset

  Når du kontakter os vedrørende en opgave som omhandler et badeværelse, er det oftest på grund af at badeværelset trænger til en modernisering. Gennem vores store netværk af samarbejdspartnere og underleverandører, kan vi tilbyde badeværelser af enhver type. Eksempelvis kan vi tilbyde dig et moderne badeværelse med det populære New Yorker look, som på samme tid er udarbejdet med de mest energivenlige apparater og armaturer.

  Referencer og cases