Varme

Eksperter i ny installation og service af eksisterende anlæg og Fjernvarmeunit.

Oplever i vedvarende problematik med varmeanlæggene i jeres virksomhed, som eksempelvis at der ofte samler sig luft i radiatorerne? Dette gør sig ofte gældende i etagebygninger, hvor fjernvarmeunit ikke fungerer optimalt. Her samler luften sig i radiatorerne, og anlægget må derfor arbejde hårdere og bruge endnu mere energi på at få varmen rundt.

Ved at få udført en renovering af jeres eksisterende varmeanlæg, kan i spare mange penge på den lange bane. Hos Installatøren & Entreprenøren er vi specialister i optimering af varmeanlæg i ethvert omfang. Vi har renoveret og installeret fjernvarmeunit hos små såvel som store virksomheder.

Din lokale VVS entreprenør

Vi udfører en lang række entreprise løsninger, hvor vi altid lægger et stort fokus på service og høj kvalitet. I forbindelse med en totalentreprise, vil vi stå til med relevante underleverandører og tilbyde den mest relevante varmeløsning, der tilgodeser dine behov.

Med over 20 års brancheerfaring er vi specialister i at hjælpe virksomheder med at optimere deres forbrug af varme. Denne slags renovering er en fornuftig og langsigtet investering, som kan spare virksomheder adskillige penge over årene.

Kontakt os

Vi vender tilbage hurtigst muligt


  Vi tilbyder alt indenfor varme

  VI TILBYDER Vores spidskompetence er blandt andet varme, og der findes en lang række ting der kan gøres for at optimere varmekilderne. Vi tilbyder blandt andet at installere og reparere:

  Varmepumper

  Varmepumper er en miljøvenlig måde at varme sin bygning op på. Den tager nemlig energi fra udeluften og omdanner den derefter til varme. Der findes nogle forskellige typer af varmepumper. Der er blandt andet Luft til Luft varmepumpe, Luft til Vand varmepumpe og Jordvarmepumpe. Fælles ved alle varmepumperne er, at de kører på naturens energi og dermed er de bedre for miljøet. Vi står klar til at hjælpe dig med montering af din varmepumpe.

  Radiator

  En radiator er et sikkert valg til at opvarme din bygning. Vi kan hjælpe dig med at få sat en eller flere radiatorer op, så du kan opvarme dine kontorer. For den mest effektive varmespredning i rummet, kræver det flere små radiatorer alt afhængig at rummets størrelse. Radiatorerne kan du kombinere med fjernvarme, hvis der er fjernvarme i det område hvor du bor. Kontakt os i dag, hvis du gerne vil høre mere om hvad vi kan tilbyde dig.

  Klimaanlæg

  Et indeklima er altid vigtigt uanset om det omhandler et kontor. Klimaanlægget bruger du til at regulere på hvor mange grader der skal være indenfor. Et klimaanlæg kan både varme rummet op, men også afkøle rummet igen, hvis dette er nødvendigt. Hvis du har nogle spørgsmål, så står vi gerne til rådig til at hjælpe dig, kontakt os i dag.

  Fjernvarmeunit

  fjernvarmeunit er en varmekilde til opvarmning af en bygning, men hvor varmen bliver produceret et andet sted end i bygningen. Det bliver typisk fragtet gennem et nedgravet ledningsnet, og på den måde ender blandt andet slutbrugerens radiatorer.
  Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om fjernvarmeunit.

  Gulvvarme

  Står du og vil gerne have gulvvarme, så kan vi hjælp dig. Vi tilbyder nemlig montering af gulvvarme, uanset størrelse på rummet. Gulvvarme er nogle rør, som man monterer under selve gulvet. Hvor den så varmer gulvet op og er med til at sprede varme ud i det gældende rum. Kontakt os allerede i dag for at høre mere.

  Book en demonstration af Orbital Systems

  Ønsker du at indføre klimavenlige vandløsninger i din bolig eller virksomhed? Eller ønsker du at reducere de økonomiske omkostninger forbundet med vandforbrug? Så kan vi hos Installatøren & Entreprenøren opfylde dine behov. Uanset om du søger en måde at formindske vandforbruget i din bolig, eller ønsker Som en af Danmarks førende specialister indenfor Orbital Systems, er du med vores hjælp sikker på, at installationen bliver udført korrekt. Med vores hjælp kan du omstrukturerer dit vanforbrug, og hurtigt begynde at se dine besparelser på både vand og energi.

  Synes du Orbital Systems lyder spændende, og kunne godt tænke dig at lære mere? Du kan bestille en demonstration af systemet. Lær mere om hvordan det fungere i praksis, og se hvor store besparelser du kan opnå.

  Hos Installatøren & Entreprenøren er vi meget begejstret for Orbital Systems, og de miljøvenlig og klimamæssige fordele installationen kan bringe. Derfor du hos os mulighed for at bestille en demogennemgang af systemet. Du kan booke et møde hvor vi gennemgår systemet, og du kan lære mere om de besparelser du kan opnå. Ligeledes opnår du et dybere kendskab til teknikken og installationen af Orbital Systems, og du vil få svar på eventuelle spørgsmål.

  Referencer og cases