Bygherre

Med os som Bygherre er du sikret fagpersoner, der har stået for en lang række serviceaftaler og boligbyggerier. 

Installatøren & Entreprenøren står bag en lang række faste serviceaftaler og boligbyggerier i hele Danmark. Eksempelvis har vi lave en større erhvervsejendom i Kalundborg om til 13 lejligheder. Derudover har vi stået til hos Skejby Sygehus og opbygget 170 nye sengestuer. Fælles for disse opgaver, er et fornuftigt og tilrettelagt byggeri, hvor vi har stået til som bygherre.

Som bygherre for en større entrepriseopgave, går vi meget op i tage førestilling og sikre os at alle materialer er af den højeste kvalitet. Derudover sikrer vi at alle underentreprenører går ind i opgaven med det samme mindset, som sikrer byggeri i den højeste kvalitet.

Kontakt os

Vi vender tilbage hurtigst muligt


  Din vvs'er som byggeherre

  I disse totalentrepriser står vi blandt andet for:

  Ved alle andre opgaver, der tilknytter en totalentrepriseopgave, hiver vi vores samarbejdspartnere ind. Disse består blandt andet af murere, el-installatører, malere, tømrere og lignende.

  Slip for besværet med os

  Som bygherre i dit næste projekt, går vi meget op i tæt dialog samspil mellem hoved- og underentreprenører. Når vi tilgår en ny entrepriseopgave, hiver vi vores faste samarbejdspartnere ind, som vi har arbejdet med i adskillige år.

  Det kan normalt virke som en svær opgave at holde styr på, men dette besvær kan du helt slippe for med os. Vi sørger for at koordinere hele arbejdet, når det nye badeværelse skal laves.

  Referencer og cases