Totalentreprise

Vi udfører totalentreprise og kan stå for planlægningen af dit næste bygge- eller renoveringsprojekt. Vi har erfarende fagfolk indenfor bl.a. murer, vvs og tømrerfaget, som står klar til at udføre din næste opgave.

Hvad er totalentreprise

Entreprise er, når bygherren og entreprenøren indgår en aftale om det byggeprojekt der skal igangsættes. Indenfor entreprise, er der totalentreprise, hvilket er den entrepriseform vi tilbyder. Totalentreprise er, når du overlader alle opgaver til os.

Det er så vores ansvar, at samle det rigtige hold af håndværkere, der skal til for at fuldføre dit byggeprojekt.

Ved at hyre en totalentreprenør, så slipper du for at koordinere med håndværkere, udarbejde projektbeskrivelser og kontakte myndigheder m.m.

Med andre ord, så tager vi ansvar for processen.

Kontakt os

Vi vender tilbage hurtigst muligt


  Hvad er der af fordele?

  Det kan være en enormt tidskrævende, at få overblik over alle faktorer når det kommer til et eksekveringen af et byggeprojekt. Så vi tager opgaven på vores skuldre. Vi sørger for at samle det rigtige hold håndværkere, som kommer til at udføre din opgave fra start til slut.

  Totalentreprise har den fordel, at du roligt kan overlade alle processer i forbindelse med byggeriet til din totalentreprenør. Vi skal nok holde dig godt orienteret på dit projekt, så du ikke går rundt med tvivl og bekymringer. Vi indgår en aftale, som går i dybden omkring, hvordan dit drømmebyggeri skal se ud til slut. Når aftalen er på plads, så tager vi arbejdshandskerne på, og sørger for at komme i mål med aftalen.

  Det betyder, at du tidligt i processen har mulighed for at være helt konkret og præcis om dine ønsker og behov til byggeprojektet. Ud fra det aftalte, mellem dig og hoved entreprenøren, bliver dit byggeprojekt sat i gang og udført efter aftalen. Du kan gå med ro i maven, for det betyder der ikke kommer pludselige ekstra regninger eller udskydelser på dit byggeprojekt.

  Vi er din totalentreprenør

  Et anlægsprojekt kan være en stor og tidskrævende proces. Der er mange ting at forholde sig til, når projektet skal sættes i gang. Som din totalentreprenør kan vi rådgive dig igennem det hele, uanset om du skal have bygget nyt eller have udført en større renoveringsopgave. Vi projekterer hele processen fra start til slut, og sørger for at alt arbejde bliver gennemført til tiden og af højeste kvalitet.

  Med Installatøren & Entreprenøren som din totalentreprenør er du sikret top professionel byggestyring af dit projekt. Vi har stor erfaring inden for planlægning af byggeprojekter som er opnået gennem vores mange afsluttede sager og projekter.

  Opgaver indenfor totalentreprise

  Som din professionelle totalentreprenør, kan vi udføre alle store byggeprojekter, hvor der er behov for mange forskellige håndværkere. Det kan være alt indenfor eksempelvis murerarbejde, vvs eller tømrerarbejde eller tilbygning, der alle er professionelle håndværkere, som vi samarbejder med. Hvad en det er indvendige eller udvendige totalentreprise opgaver, så kan vores håndværkere lave præcis det, som du har i tanker.

  Det kan være at du har brug for at, få revet en væg ned mellem to værelser, udskiftet af alle fliser på dit badeværelse og malet flere rum. Her giver totalentreprise med os rigtig god mening.
  I stedet for at du nu skal til at indhente tilbud fra en række forskellige håndværkere, sørge for koordineringen af projektet samt tænke på om økonomien nu overskrider dit budget, så kan vi, som totalentreprenør, tage ansvar for disse opgaver. 

  Vi ønsker at gøre din byggeproces overskuelig og mindst mulig tidskrævende fra din part af. Totalentreprise i Roskilde hos os kan være den løsning du har brug for!

  Desuden varetager vi rådgivning og overblikket og sørger for, at vi får hævet de samarbejdspartnere ind, der skal bruges. Med andre ord, så er det os, der styrer byggeprojektet og har ansvaret for dem, som er med inden over. Der er i øvrigt ingen opgaver, som er for store eller små for os, og vi skal nok finde den rette løsning til dig, så dine ønsker bliver opfyldt.

  Hos Installatøren & Entreprenøren har vi et stort netværk af samarbejdspartnere og totalentreprenører. Vi har kontakt til de nødvendige håndværkere, som skal bruges til netop dit projekt. Det gør det nemt og enkelt at komme igennem hele forløbet, og derfor skal du heller ikke foretage dig noget.

  Vi fokuserer særligt på totalentreprise med vægt på kvalitet og service og vi overholder altid de lovgivende regler indenfor byggebranchen, så du kan føle dig tryg hele vejen igennem. Skulle du brænde inde med spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os herunder, hvis du har brug for hjælp og rådgivning til dit projekt.

  Gode samarbejdspartnere

  Hos Installatøren & Entreprenøren har vi et stort netværk af samarbejdspartnere og totalentreprenører. Vi har kontakt til de nødvendige håndværkere, som skal bruges til netop dit projekt. Det gør det nemt og enkelt at komme igennem hele forløbet, og derfor skal du heller ikke foretage dig noget.

  Vi fokuserer særligt på totalentreprise med vægt på kvalitet og service og vi overholder altid de lovgivende regler indenfor byggebranchen, så du kan føle dig tryg hele vejen igennem. Skulle du brænde inde med spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på 60 14 64 64 eller info@i-evvs.dk, hvis du har brug for hjælp og rådgivning til dit projekt.

  Skræddersyet pris på totalentreprise til dit byggeprojekt

  Da dit byggeprojekt afhænger af dine behov og ønsker, kommer prisen også til at variere efter det. Alt efter hvor omfattende arbejdsopgaverne er og hvilke håndværkere der er brug for, så vil den samlede pris på totalentreprise arbejdet afspejles herefter.

  Det vi kan sige om prisen, er at den bliver sat i faste rammer. Det gør den, for at sikrer dig, at du får præcist det vi har aftalt til den pris der vil fremgå i kontrakten. Med andre ord, ingen uønskede ekstra regninger.

  Det sammen kan vi sige om tiden, som også bliver fastlagt. Det betyder, at du forvente dit byggeprojekt er færdig til tiden. Vi ønsker at have en klar dialog gennem dit byggeprojekt, så vi kan sikre din tilfredshed gennem hele processen.

  Kontakt os

  Du kan med fordel udfylde vores formular lige her, ringe til os på telefon 60 14 64 64 eller sende os en mail på info@i-evvs.dk. Så vil vi besvare dine spørgsmål hurtigst muligt. Jo mere information vi har, desto nemmere bliver det at danne et overblik over, hvordan vi skal udføre projektet. På den måde kan vi også give dig et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet netop til dine ønsker.

  Din lokale totalentreprenør