Luft til vand varmepumper

Har du lyst til at forbedre dit indeklima, minimere din varmeregning og reducere CO2-udledningen i hjemmet eller på kontoret, så er en luft til vand varmepumpe den helt rigtige løsning for dig.

Det er det nyeste indenfor varmekilder, og der er mange fordele ved at anvende luft til vand varmepumper.

Montering af luft til vand varmepumper

Vi er altid klar til at hjælpe, vejlede og rådgive dig. Vi kører med glæde ud og installerer luft til vand varmepumper i din bolig. Vi kører rundt til byer på hele Sjælland. Installatøren og Entreprenøren er eksperter i ny installation og har mere end 20 års erfaring indenfor totalentreprise.

Derudover er høj kundetilfredshed utrolig vigtigt for os, og derfor lægger vi stor vægt på kundeservice. Vi bestræber os på at levere høj kvalitet samt fokus på detaljer og nøjagtighed. Du kan derfor være helt tryg med at kontakte os.

Vores professionelle fagfolk har alle de rette uddannelser og certifikater, til at kunne varetage montering og installation af din nye luft til vand varmepumpe. Vores folk er blandt andet også godkendt VE-Installatør og hjælper dig til bedst muligt at spare på varmeregningen. 

Kontakt os

Vi vender tilbage hurtigst muligt


  Hør hvad vores kunder siger

  Mange mærkede energikrisen og begyndte at overveje nye måder at varme huset op på. Se videoen og bliver klogere på hvad vi kan hjælpe med.

  Tilbud på installation af luft til vand varmepumpe

  Hos Installatøren og Entreprenøren hjælper vi dig med luft til vand varmepumper. Hvis du ikke allerede anvender luft til vand varmepumper, så anbefaler vi, at du udskifter din nuværende varmekilde med dette. Varmepumper omdanner luften udenfor til varme i din bolig og til varmt vand. De bruges til at opvarme din bolig via radiatorer og gulvvarme.

  Det er både muligt at anvende varmepumper som et separat varmeanlæg, men det er også muligt at anvende dem som en hybridløsning, hvor det kombineres med en anden varmekilde. De findes i flere forskellige størrelser.

  Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge, så er du meget velkommen til at kontakte os, og så hjælper vi dig med at finde den rette størrelse til lige præcis din bolig.
  Vi giver dig ligeledes altid et uforligtende tilbud på varmepumper.

  Fordele ved varmepumper

  Der er flere fordele ved at anvende varmepumper.

  1. Bedre indeklima

  Ønsker du et forbedret indeklima, så skal du anvende varmepumper. Med en varmepumpe vil du altid kunne få den ønskede temperatur uanset vejret. Har du problemer med astma, eller ønsker du generelt et sundere indeklima, så er det den helt rigtige løsning. De har et indbygget filter som filtrerer luften for blandt andet støv. Derudover sørger de for at luften cirkulerer rundt i din bolig.

  2. Besparelse på varmeregning

  Varmepumper er en utrolig god investering. De holder i 12-15 år, og du vil allerede have tjent investeringen ind indenfor 4-6 år. Ved at anvende den rette pumpe, vil du få en markant lavere varmeregning sammenlignet med fx olie og gasfyr.

  3. Miljøvenlige valg

  Yderligere er de det mest klimavenlige valg, du kan vælge, når det kommer til varmekilder til din bolig.

  Anvender du lige nu et oliefyr eller gasfyr, anbefaler vi, at du erstatter det med en luft til vand varmepumpe, da det er med til at reducere din boligs CO2-udledning markant.

  Kontakt os og få en varmepumpe pris

  Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vender altid tilbage hurtigst muligt og ofte indenfor 24 timer. Så kan du hurtigt få en vejledende pris på varmepumpe.

  Vi sidder klar til at svare på din henvendelse – vi svarer hurtigst muligt!