Murerarbejde

Lad vores murer stå for totalentreprisen og murerarbejdet af dit næste projekt

Effektivt murerarbejde i høj kvalitet

Lad os stå for dit næste projekt! Vi arbejder ikke alene efter højeste kvalitet, men også efter det flotteste resultat. Vi er faglig stolte murer og vores arbejde udføres med stor integritet.
Vi står klar til at hjælpe dig med følgende opgaver:

Står dit projekt ikke på listen? Så giv os et kald på telefonen: 60 14 64 64 eller send en mail til: info@i-evvs.dk, så finder vi i fællesskab den løsning, der passer bedst til jer. Vores murermestre står klar med håndværksmæssig præcision og de nyeste teknikker til udførslen af dit arbejde.
Vi tilbyder også VVS entreprise, installation og service af varmeanlæg, etablering og renovering af badeværelser, samt boligbyggeri.

Kontakt os

Vi vender tilbage hurtigst muligt


  Murerarbejde med fokus på kvalitet

  Med murerarbejde fra Installatøren & Entreprenøren, er du sikret 100% kvalitet og professionelle arbejdsgange. Med mere end 20 års erfaring i branchen, kan vi hjælpe dig med alt inden for murerarbejde, renovering og totalentreprise. Vi er opdateret på den nyeste viden og teknologi, som vi bruger i det daglige arbejde.
  Skal du bruge en murer til kælder renovering eller sætningsskader, afhjælper vi både store og små opgaver. Om du er privat- eller erhvervskunde, rykker vi ud til dig fra Karlslunde og dækker hele Sjælland.

  Murerarbejde til privat- og erhvervskunder

  Her hos Installatøren & Entreprenøren afhjælper vi alle projekter der kræver en murer for private boliger og erhvervsbyggerier. Vi tilbyder også en murer til fast vedligeholdelse af jeres ejendom. På den måde kan vi hjælpe jer med vedligeholdelse løbende og udvikle vedligeholdelses planer, så I kender til fremtidigt murerarbejde i og omkring ejendommen.
  Måske står du med totalrenovering af dit hus, og skal bruge murerarbejde i flere sammenhænge? Lad os sammen tage et kig på din renovation eller nybyg, så lægger vi en plan for murerarbejdet og eventuelle ad hoc opgaver. Vi ser os selv som en samarbejdspartner på dit projekt, og vi er først tilfredse når du er.

  Hvad koster en murer?

  Prisen på vores murerarbejde afhænger i høj grad af, hvilken type opgave vi skal udføre for dig, hvor omfattende den er, samt dine krav og ønsker til materialer. Vi arbejder altid med uforpligtigende tilbud, så du uden beregning kan få vurderet dit projekt. Derudover lover vi skarpe og konkurrencedygtige priser.

  Døgnvagt året rundt

  Vi tilbyder alle vores kunder, at kunne ringe til vores døgnvagt året rundt. Skal du have afhjulpet en skade, så tøv endelig ikke med at kontakte os, også selvom vi ikke har stået for dit arbejde før. Vi står klar til at rykke hurtigt ud og udbedre alle skader for private og erhverv, samt bolig, lejlighed eller byggerier. Vores akutnummer er: 52 52 77 38