Oribal systems

Med Orbital Systems sparer du op til 90% på vand og 80% energi. Skab positive forandringer for miljøet. Og for din tegnebog

Hvad er orbital systems

Teknologien bag Orbital Systems stammer oprindeligt fra et tidligere NASA-projekt. Dette projekt omhandlede faktisk intet mindre end koloniseringen af Mars. Formålet med denne opgave var at skabe beboelse på Den Røde Planet. Og sådan et projekt kræver en del ressourcer, ikke mindst vand. Og vand kan være svært at få fat i på vores søster planet. For at håndtere og optimere vandforbruget, opstod et behov for en metode hvorpå vand kunne genanvendes for bedst muligt at benytte denne begrænsede ressource.

Det endelige resultat var skabelsen af det første cirkulære brusesystem i verdenen. Med dette system genanvendes helt op til 90% af det vand du bruger i din bruser. Ligeledes vil energiforbruget på din pumpe og se en drastisk reduktion på op til 80%. Vandet som Orbital Systems genanvender og renser vil endda være renere end hvad der normalt vil komme ud af en bruser. På mange måder kan Orbital Systems minde om en varmepumpe til dit bad.

Hos Installatøren og Entreprenøren er blandt Danmarks førende eksperter indenfor Orbital Systems. Vi har gennemgået en længere uddannelse med systemet, og vi er nu godkendte som installatører. Faktisk er vi Danmarks første godkendte installatører af Orbital Systems, så du kan være tryk ved at lade os installere systemet for dig.

Kontakt os

Vi vender tilbage hurtigst muligt


  Book en demonstration af Orbital Systems

  Ønsker du at indføre klimavenlige vandløsninger i din bolig eller virksomhed? Eller ønsker du at reducere de økonomiske omkostninger forbundet med vandforbrug? Så kan vi hos Installatøren & Entreprenøren opfylde dine behov. Uanset om du søger en måde at formindske vandforbruget i din bolig, eller ønsker Som en af Danmarks førende specialister indenfor Orbital Systems, er du med vores hjælp sikker på, at installationen bliver udført korrekt. Med vores hjælp kan du omstrukturerer dit vanforbrug, og hurtigt begynde at se dine besparelser på både vand og energi.

  Synes du Orbital Systems lyder spændende, og kunne godt tænke dig at lære mere? Du kan bestille en demonstration af systemet. Lær mere om hvordan det fungere i praksis, og se hvor store besparelser du kan opnå.

  Hos Installatøren & Entreprenøren er vi meget begejstret for Orbital Systems, og de miljøvenlig og klimamæssige fordele installationen kan bringe. Derfor du hos os mulighed for at bestille en demogennemgang af systemet. Du kan booke et møde hvor vi gennemgår systemet, og du kan lære mere om de besparelser du kan opnå. Ligeledes opnår du et dybere kendskab til teknikken og installationen af Orbital Systems, og du vil få svar på eventuelle spørgsmål.

  Spar vand og energi

  Mange folk har nok en tendens til at tage lidt længere bade end hvad de har brug for. Dette er forståeligt, da få ting i verden kan hjælpe dig med at samle dine tanker og få sindsro som et godt, langt brusebad. Beklageligt som det er, har vi gennem de sidste måneder set en enorm prisstigning på både energi og vand. Og det ser desværre ud til, at denne stigning vil fortsætte. Derfor er det en god ide, at implementere et system, der reducerer dit forbrug af begge disse ressourcer. Og hertil er Orbital Systems en ideel løsning for dig.

  Er du en person der værdsætter at tage et langt bad i ro og mag, kan du med god samvittighed fortsætte uændret, uden at det vil koste dig dyrt. Ligeledes vil Orbital Systems være yderst lukrativt for din husstand, hvis i bor mange mennesker sammen.

  Det betyder også at hoteller, moteller, hostels, offentlige institutioner, sportsforeninger og andre faciliteter hvor der ofte vil være et stort vandforbrug, vil se enorme besparelser. Da Orbital System kan reducere både dit vand- og energiforbrug med helt op til 90%, vil du hurtigt kunne mærke de økonomiske fordele. Ligeledes kan Orbital System være en god økonomisk, og klimavenlig, investering for arkitekter og andre fagfolk der arbejder med konstruktion.

  Som nævnt tidligere øges renheden i vandet også. Orbital Systems anvender et avanceret rensningssystem, og gennem en kombination af de indbyggede filtre samt UV-lys renser installationen vandet helt ned til nanopartikler. På denne måde sparer du ikke kun penge, du får også fjernet skidt, bakterier og andre uønskede elementer i dit badevand.

  Referencer og cases