Totalentreprise Karlslunde

Vi udfører totalentreprise og kan stå for planlægningen af dit næste bygge- eller renoveringsprojekt. 

Vores håndværkere kan hjælpe med alt indenfor bl.a. murer, vvs og tømrerfaget.

Lokal totalentreprenør i Karslunde

Hos Installatøren & Entreprenøren ApS går vi op i at levere høj kvalitet og professionalisme. Mangler du en erfaren VVS-installatør, som kan stå i spidsen for din totalentreprise i Karlslunde? Så er vi det helt rigtige firma til opgaven. Vi har over 20 års erfaring inden for branchen, hvorfor vi kan tilbyde vores ekspertise og store erfaring til dig. Vi skræddersyer både tilbud og selve enterprisen til dig, så det dækker dine behov og ønsker. Derudover starter vi altid en totalentreprise ud med, at have en dialog omkring hvad dine forventninger til projektet er, samt dine ønsker, så vi er sikre på, at vi arbejder mod et fælles mål.

Samarbejdspartnere på totalentreprise i Karlslunde

Da vi har mange års erfaring i branchen har vi fået dannet et godt netværk på tværs af mange håndværker brancher. Dette gør, at vi er ideelle til at stå for din totalentreprise, da vi kan varetage både store og små projekter. Lige meget omfanget og hvor tværfagligt projektet er, kan vi hive vores samarbejdspartnere indover, så vi sikrer os, at vi kommer i mål med entreprisen i Karlslunde på en ordentlig og effektiv måde.
Vi leverer både totalentreprise til private, erhverv og den offentlige sektor i Karlslunde. Dette gør vi med stort fokus på høj kvalitet, hvor vi samtidig har detaljen for øje. Der vil være en kontaktperson i entreprise-forløbet, som står for at have den indledende dialog med dig samt forventningsafstemning. Derefter er det også kontaktpersonen, som står for at række ud til vores samarbejdspartnere, for at få dækkes alle de erhvervsområder af, som der skal til, for at fuldende totalentreprisen.

Totalentreprise Køge

Kontakt os

Vi vender tilbage hurtigst muligt


  Vi har fast tilknyttet byggesagkyndig

  Preben Rasmussen foretager løbende byggesyn og tilsyn med sikkerheden, under alle vores arbejdsopgaver indenfor totalentreprise i Karlslunde.

  Ekspertområder indenfor totalentreprise

  Som din professionelle og lokale totalentreprenør i Karlslunde kan vi udføre alle store som små entrepriser. Det kan f.eks. være inden for:

  Vi har indgået et samarbejde med dygtige håndværkerfirmaer inden for forskellige fag, hvorfor vi kan tilbyde vores services som totalentreprenør i Karlslunde inden for mange forskellige områder. Når vi står i spidsen på en totalentreprise, står vi for rådgivning samt overblik. Derudover er det også vores opgave, at få kontaktet de relevante samarbejdspartnere, som skal have del i projektet. Hvis du hyrer Installatøren & Entreprenøren ApS til en totalentreprise er det dermed os, der står for dit byggeprojekt og derfor er det også os, som står til ansvar for de samarbejdspartnere, som vi har med inden for projektet.

  Kontakt Installatøren og Entreprenøren ApS

  Hvis du finder vores ydelser interessante og ser os som et godt match til din entreprenør opgave i Karlslunde, så kontakt os endelig.
  Du har mulighed for at kontakte os på telefon 60 14 64 64 eller skrive til os på mail info@i-evvs.dk. Vi giver dig gerne et 100% uforpligtende tilbud og besvarer uafklarede spørgsmål, hvis du sidder inde med nogle.