VVS Entreprise

Vi er specialister i total- og hovedentrepriser af ethvert omfang

VVS Entreprise med fokus på kvalitet

Hos Installatøren & Entreprenøren tilbyder vi VVS-entreprise i samarbejde med vores store netværk af samarbejdspartnere og underentreprenører. Alt efter opgavens type, sammensætter vi et stærkt hold, heriblandt tømrere, murere, elektrikere, arkitekter, ingeniører og lignende. På denne måde får du en totalløsning, som er udarbejdet ud fra en fast kontaktperson hos os.

Kontaktpersonen tager sig af alle led i forbindelse med entreprisen så du får en løsning, som du føler dig tilfreds og tryg med og som er tilpasset dine behov og ønsker.

Gennem vores store erfaring, som VVS entreprenør har vi stået i spidsen for total- og hovedentrepriser for private, virksomheder såvel som offentlige institutioner. Vi går op i høj faglighed, professionel service samt en dedikation til opgaven, som du ikke finder andre steder.

Alle vores samarbejdspartnere og underleverandører er nøje udvalgt ud fra de samme kriterier. Vi går højt op i at udføre arbejdsopgaverne med høj kvalitet samt at de er lavet ud fra de lovkrav, som der er i branchen.

Det er vigtigt for os, når vi benytter os af samarbejdspartnere, at vi alle har de samme værdier og den samme tankegang. På den måde kan vi sikre effektiviteten af arbejdet, som der bliver udført. Du kan trygt læne dig tilbage og være sikker på, at vi udfører et ordentligt stykke arbejde imens.

Kontakt os

Vi vender tilbage hurtigst muligt


  VVS Entreprise i Karlslunde til både private og erhverv

  Vores kunder spænder vidt og bredt. Vi udfører VVS entreprise i Karlslunde, Greve, Køge og Roskilde, men vi kører også ud til kunder mange andre steder på Sjælland. Faktisk dækker vi hele Sjælland, og vi tager også gerne turen hjem til dig.

  Vi hjælper private, der skal bygge nyt, eller som er i gang med at renovere deres bolig. Og vi henvender os også til erhvervsdrivende, der har brug for hjælp til vand, varme eller sanitet. Uanset hvilken entreprise-opgave du står over for, hører vi meget gerne fra dig.

  Der er ikke den opgave eller den udfordring inden for vores felt, som vi ikke gerne kaster os over.

  Vores kompetencer

  Vi har valgt at specialisere os inden for større VVS-entrepriser i hele Storkøbenhavn. Med over 20 års brancheerfaring, er vi det oplagte valg til din næste opgave. Vi tilbyder blandt andet:

  Kontakt os allerede i dag, hvis du gerne vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, ved dit næste projekt.

  Vi lever af tilfredse kunder

  For os er det en forudsætning, at du føler dig helt tryg ved alle processerne i dit nye byggeprojekt. Vi sørger for, at vi sammen med en god kommunikation, kan skabe en god og holdbar løsning til dig. I dit byggeprojekt skal du ikke gå på kompromis med dine ønsker og heller ikke med kvaliteten. Det er vigtigt for os, at du er med inde over planen i forhold til dit byggeprojekt, så vi er sikre på, at det bliver, som du gerne vil have det. Når selve byggeprocessen går i gang, kan du læne dig tilbage, men vi laver arbejdet for dig.
  Vores gode plads i branchen, skyldes udelukkende vores store dedikation og kærlighed til håndværk, som alle vores kunder nyder godt af.

  Referencer og cases