VVS Karlslunde

Din lokale VVS-mand

VVS Karlslunde - din lokale vvs-mand

Skal du i gang med at renovere dit badeværelse, og har du brug for en erfaren og kompetent VVS-mand i nærheden af dig? Eller skal du have installeret et nyt varmeanlæg i dit hjem?

Hos Installatøren & Entreprenøren ApS står vi klar til at hjælpe dig. Vi er eksperter i alt, der har med varme, vand og sanitet at gøre, og vi har stor erfaring med at levere totalløsninger.

Vi er din lokale VVS’er i Karlslunde og på resten af Sjælland – og hos os får du kvalitetshåndværk hver gang.

Har du en opgave til os, hører vi altid gerne fra dig.

20 års erfaring som vvs i Karlslunde

Det er ikke nyt for os at køre rundt til kunder på alle dele af Sjælland og hjælpe med stort som småt.

Vores VVS-firma i Karlslunde har eksisteret i mere end 20 år. Og vi har en lang række af trofaste kunder, der altid ringer til os, når de skal have tjekket deres varmeanlæg eller have energioptimeret deres bolig.

Mangler du en erfaren og dygtig VVS-mand på Sjælland? Så er du også altid velkommen til at tage fat i os. Vi sender gerne en uddannet VVS-installatør hjem til dig for at se på sagerne.

Kontakt os

Vi vender tilbage hurtigst muligt


  Vi holder, hvad vi lover hos din lokale vvs i Karlslunde

  En aftale er en aftale. Sådan fungerer det, når du hyrer os til en VVS-opgave.

  Har du fået en pris på montering af et nyt varmeanlæg, så er det den pris, du ender ud med at betale. Det kan du med ro i maven vide dig helt sikker på.

  Det samme gør sig gældende, hvis du er blevet stillet en tidsfrist i sigte. Har vi lovet dig at komme, dukker vi altid op til den aftalte tid. Og har vi lovet dig, at dit badeværelse er færdigt inden en bestemt dato, kommer det også til at ske.

  Vi går gerne den ekstra mil for at kunne overholde vores aftaler, og vi løber gerne stærkere, når det er nødvendigt.

  VVS Til både private og erhverv

  Vores kunder spænder vidt og bredt. Vi kører ud som VVS’er i Karlslunde, men vi kører også ud til kunder mange andre steder på Sjælland. Faktisk dækker vi hele Sjælland, og vi tager også gerne turen hjem til dig.

  Vi hjælper private, der skal bygge nyt, eller som er i gang med at renovere deres bolig. Og vi henvender os også til erhvervsdrivende, der har brug for hjælp til vand, varme eller sanitet. Uanset hvilken VVS-opgave du står over for, hører vi meget gerne fra dig.

  Der er ikke den opgave eller den udfordring inden for vores felt, som vi ikke gerne kaster os over.

  Ekspertområder hos din lokale vvs i Karlslunde

  Din lokale vvs i Karlslunde lever af tilfredse kunder

  Vi siger selv, at vi lever af tilfredse kunder. Og det gør vi.

  Hver eneste dag gør vi vores bedste for at gøre vores kunder glade og tilfredse – og det lønner sig. Det samme vil gøre sig gældende, hvis du hyrer os til en VVS-opgave i Karlslunde eller på den resterende del af Sjælland.

  Dine ønsker og behov er det vigtigste, og vi anser ikke en opgave som færdig, før du er tilfreds med det resultat, vi er kommet frem til.

  Få lavet vvs-arbejde i Karlslunde til en attraktiv pris

  Selvom du får kvalitetshåndværk, når du samarbejder med os, skal du ikke betale overpriser for det. Vi slår os på lave priser, som alle kan være med på, og du kan selv få syn for sagen ved at bestille et tilbud hjem.

  Bestil et tilbud hos din lokale VVS-mand i Karlslunde i dag – det er både gratis og uforpligtende.