VVS Tune

Din lokale VVS-mand

VVS Tune

Ønsker du, at få renoveret dit badeværelse eller ønsker du et nyt badeværelse? Så kan vi hos Installatøren & Entreprenøren ApS hjælpe dig i mål. Som dit lokale VVS firma i Tune, er vi specialister i VVS-opgaver og installationer. Vi har over 20 års erfaring i branchen, hvilket betyder, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Derudover giver dette os den store fordel, at vi højst sandsynligt har arbejdet på en opgave der minder om din, hvorfor kan tilbyde professionel og kyndig rådgivning på området, så vi kommer bedst i mål.
Vi tilbyder vores services til både erhvervskunder, private kunder og til den offentlige sektor. Vi sætter en ære i, at vores kunder er tilfredse. Derfor er vi ikke færdige med vores projekt, før du er tilfreds med resultatet. For at opnå VVS arbejde i høj kvalitet og gøre vores kunder tilfreds, kræver det, at vi leverer VVS løsninger på højt niveau. Vi har arbejdet på mange forskellige cases for forskellige kunder. Med vores rating på 5 ud af 5 på Anmeld håndværker, har det lykkedes os, at komme i mål med vores vision om høj kvalitet og attraktive priser.

Lokal VVS i Tune

Hos Installatøren & Entreprenøren ApS er vi med vores mange års erfaring i stand til at løse alle opgaver, som har at gøre med vand, varme og sanitet. Vi ønsker, at vores kunder er tilfredse med resultatet af vores arbejde, hvorfor vi går op i, at tilbyde ekspertrådgivning og konkurrencedygtige priser på VVS arbejde i høj kvalitet. Som VVS firma i Tune er det vigtigt for os, at dine ønsker, behov og forventninger bliver indfriet. Derfor prioriterer vi, at have detaljen og kvaliteten for øje, når vi udfører vores arbejde. Dette går hånd i hånd med vores mål om at have en åben og god kommunikation med vores kunder.

Kontakt os

Vi vender tilbage hurtigst muligt


  Ekspertområder hos din lokale vvs firma i Tune

  Din lokale vvs i Karlslunde lever af tilfredse kunder

  Vi siger selv, at vi lever af tilfredse kunder. Og det gør vi.

  Hver eneste dag gør vi vores bedste for at gøre vores kunder glade og tilfredse – og det lønner sig. Det samme vil gøre sig gældende, hvis du hyrer os til en VVS-opgave i Karlslunde eller på den resterende del af Sjælland.

  Dine ønsker og behov er det vigtigste, og vi anser ikke en opgave som færdig, før du er tilfreds med det resultat, vi er kommet frem til.

  Kontakt os for VVS arbejde i Tune

  Står du overfor et projekt, som du ønsker et tilbud på? Eller ønsker du at vi hjælper dig i mål med renovering af dit badeværelse? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver dig et 100% uforpligtende tilbud på dit næste VVS projekt. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 60 14 64 64 eller skrive til os på mail info@i-evvs.dk, hvis du har nogle uafklarede spørgsmål eller tvivl omkring vores ydelser, arbejdsmetoder eller andet. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål.