Totalentreprise Solrød

Din lokale totalentreprenør

Din lokal totalentreprenør i Solrød

Hos Installatøren & Entreprenøren ApS har vi over 20 års erfaring i VVS branchen. Så står du og mangler en erfaren VVS-installatør til at stå i spidsen for din entreprise? Så kan vi hjælpe dig. Når vi står i spidsen for en totalentreprise, tager vi sammen en snak om dine ønsker og behov, hvorefter vi giver dig et uforpligtende tilbud på entreprisen. For os er det vigtigt, at vi får skræddersyet tilbuddet og projektet, så det passer til netop dig. Med vores mange års erfaring i branchen har vi fået opbygget et godt og stort netværk, besående af professionelle og dygtige håndværkere inden for forskellige fag. Dette gør, at vi kan løse totalentrepriser, lige meget omfanget, da vi er i stand til at hyre dygtige folk, som leverer en høj standard, lige som vi selv gør. Når vi leverer totalentreprise er det med fokus på høj kvalitet. Vi leverer både entreprise i Solrød til private og til erhverv. Vi hjælper private, som skal bygge nyt, eller som skal renovere hele deres bolig. Derudover tilbyder vi også vores services til erhvervskunder, som har brug for hjælp til totalentreprisen på et projekt. Der er ikke en opgave eller en udfordring inden for totalentreprise, som vi ikke gerne kaster os over.

Professionel totalentreprise i Solrød

Når vi står for din totalentreprise, gør vi det med høj faglighed, professionelt og med en dedikation til opgaven, som du ikke finder andre steder. Alle vores samarbejdspartner har vi nøje udvalgt, så de også lever op til de samme værdier og arbejdsmorale som vi har. På en entreprise opgave, sammensættes der et stærkt hold af tømrer, murere, elektrikere, arkitekter, ingeniører eller lignende alt efter hvad der er behov for til opgaven. Dette gøres af kontaktpersonen, som også er den, som tager sig af alle led i forbindelse med entreprisen. På denne måde opnår vi en løsning, som du føler dig tilfreds med og tryg ved og som samtidig lever op til dine behov og ønsker.

Kontakt os

Vi vender tilbage hurtigst muligt


  Ekspertområder indenfor totalentreprise

  Som din professionelle og lokale totalentreprenør i Solrød kan vi udføre alle store som små byggeprojekter. Det kan f.eks. være inden for:

  Vi har samarbejde med dygtige håndværker inden for forskellige fag, hvorfor vi kan tilbyde vores services som totalentreprenør i Solrød inden for mange forskellige områder. Når vi arbejder på totalentrepriser varetager vi rådgivning og overblikket, samtidig med at vi sørger for, at vi får hivet de samarbejdspartnere ind, som skal bruges til opgaven. Hvis du ønsker, at vi står for dit byggeprojekt, er det dermed os, der styrer projektet samt står til ansvar for de samarbejdspartnere, som vi har med inden over.

  Kontakt Installatøren og Entreprenøren ApS

  Hvis du finder vores ydelser interessante og ser os som et godt match til din entreprenør opgave i Solrød, så kontakt os endelig.
  Vi giver gerne et 100% uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til dine behov og ønsker. Du kan kontakte os på telefon 60 14 64 64 eller skrive til os på mail info@i-evvs.dk. Her besvarer vi gerne alle spørgsmål du måtte sidde inde med eller får detaljer på det projekt, som du ønsker vi afgiver dig et tilbud på.