Totalentreprise Tune

Din lokale totalentreprenør

Din lokale totalentreprenør i Tune

Hos Installatøren & Entreprenøren ApS er vi med vores 20 års erfaring i branchen erfarne VVS-installatører. Så mangler du en VVS-installatør til at stå i spidsen for din totalentreprise, så er vi det rigtige firma til projektet. Vi starter en entreprise ud med at have en dialog omkring dine forventninger og ønsker, således at vi arbejder mod en fælles mål. Derfra er det også muligt for os, at skræddersy et tilbud til dig, som passer til netop dit projekt.
Vi går op i, at levere totalentreprise til attraktive priser og i høj kvalitet. Vi leverer entreprise i Tune til private, erhvervskunder samt til den offentlige sektor. Med vores mange års erfaring har vi derfor også en række cases og referencer, som afspejler noget af de vi har arbejdet på indtil nu.

Samarbejdspartnere på totalentreprise i Tune

Da vi over 20 års erfaring i branchen har vi gennem årene fået opbygget et godt og bredt netværk, som består af professionelle og kompetente firmaer, som er dygtige inden for deres fagområde og branche. Dette netværk giver os mulighed for at levere tværfaglig totalentreprise i høj kvalitet. Vi udvælger vores samarbejdspartnere nøje, da vi vælger dem ud fra kriterierne om at de skal leve op til vores høje standard inden for kvalitet, punktlighed og detaljen for øje.
Den person, som du har den indledende samtale med i forhold til forventninger, ønsker og behov til det færdige resultat, vil også være den person, som er kontaktperson på entreprisen i Tune. Kontaktpersonen tager sig af alle led i entreprisen, så du får en løsning, som du føler dig tilfreds med og tryg ved.

Totalentreprise Køge

Kontakt os

Vi vender tilbage hurtigst muligt


  Fast tilsyn af byggesangkyndig

  Hos installatøren og Entreprenøren har en en fast tilknyttet tilsynsførende. Preben Rasmusen sikrer at alle sikkerhedsforanstaltninger bliver overholdt, for både din og vores sikkerhed.

  Ekspertområder indenfor totalentreprise

  Som din professionelle og lokale totalentreprenør i Tune kan vi udføre alle store som små entrepriser. Det kan f.eks. være inden for:

  Da vi har et netværk af kompetente håndværkerfirmaer på tværs af forskellige fag, kan vi tilbyde vores services som totalentreprenør i Tune på entreprise projekter af forskellige omfang.
  Når du har valgt os til at udføre din totalentreprise, er det os, der står i spidsen for projektet. Samtidig er det os, du har kontakt til samt os, der står til ansvar overfor de samarbejdspartnere, som vi vælger at inddrage i entreprisen.

  Kontakt Installatøren og Entreprenøren ApS

  Hvis du finder vores ydelser interessante og ser os som et godt match til din entreprenør opgave i Solrød, så kontakt os endelig.
  Vi giver gerne et 100% uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til dine behov og ønsker.

  Du kan kontakte os på telefon 60 14 64 64 eller skrive til os på mail info@i-evvs.dk. Her besvarer vi gerne alle spørgsmål du måtte sidde inde med eller får detaljer på det projekt, som du ønsker vi afgiver dig et tilbud på.